VARİSE KARŞI

BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Prof. Dr. Semih Barlas

Semih Barlas, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Tıp Fakültesi’nde Kalp Damar Cerrahisi ihtisasını yaptı. İngiltere’de Pediatrik Kalp Cerrahisi ve Aritmi Cerrahisi ihtisasları yaptı. Leslie Hamilton, B.Sethia ve Colin J. Hilton ile çalıştı.

Avrupa’da çeşitli merkezlerde, ven hastalıklarının modern tanı ve tedavileri üzerinde eğitimler aldı. Amerika’da Morrison Vein Institute ile New York University’de Nick Morrison, BB Lee, Lowell Kabnick, Todd Berland ile varis tanı ve tedavileri üzerinde çalıştı. 2008’den itibaren varis tedavilerine odaklandı.
Prof. Dr. Semih BARLAS - muayene

MUAYENE

Venöz yetersizlik bir damar hastalığı olması nedeniyle mutlaka bir kalp – damar cerrahisi uzmanı tarafından ilk muayene yapılmalıdır. Prof. Dr. Semih Barlas hastalarını titizlikle muayene ederek izlenmesi gereken yol hakkında uzmanlık bilgilerini paylaşmaktadır.

Prof. Dr. Semih BARLAS - tanı

TANI

Her hastanın tedavisinde farklı yöntemler uygulanılabilir. Hastalığın hangi aşamada olduğu netlik kazandıktan sonra Prof. Dr. Semih Barlas tarafından tedavi yöntemleri konusunda size bilgi verilecektir.

Prof. Dr. Semih BARLAS - tedavi

TEDAVİ

Klasik ve modern varis tedavi yöntemleri uzmanı olan Prof. Dr. Semih Barlas tarafından tüm işlemler gerçekleştirilecektir.

TÜRKİYE’DE İLK ARİTMİ CERRAHİSİ OPERASYONUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.
NİCK MORRİSON, BB LEE, LOWELL KABNİCK, TODD BERLAND İLE VARİS TANI VE TEDAVİLERİ ÜZERİNE ÇALIŞTI.
Prof. Dr. Semih BARLAS